Videómunkák

A videók készítése abból a felismerésből indult, hogy a jelenlegi társadalom nehezen kötődik a hagyományos táblaképekhez, illetve a gyors tartalomfogyasztás miatt elmélyülés helyett sokszor az erős, harsány impulzusokat keresi. Erre a problémára reflektálva már egy ideje olyan festészeti reakciót adok, amely befogadható, figyelemfelkeltő reklámszíneket használ és felismerhető figuratív elemeket tartalmaz, melynek szándéka, hogy becsalogassa a nézőt a mélyebb tartalom világába. Ugyanakkor megfigyeltem, hogy a filmek mennyivel erősebben hatnak a nézőre, amiatt, hogy a szöveg, a mozgás és a zene is bejön a képbe. Ezt a „behúzóerőt” szeretném kihasználni, amikor narrációt, vagy animációt, esetleg zenei aláfestést adok hozzá a festményhez. A hang is egy nagyon direkt közvetítő tud lenni. Egy történet elmesélése nagyban függ az előadó hangszínétől, és a hang azon minőségétől, aminek már nem tudunk nevet adni, de bizalmat ébreszt a hallgatóban.

A hálózat

Rövid animáció a Föld vízhálózatáról, a minket éltető erő nézőpontjából.

Bizonytalan dimenziók

Experimentális hang- és videóképzés a Bizonytalan dimenziók című festményhez.

süllyedés

Párhuzamos történetmesélés a Süllyedés című festményhez. A zenét Lajkó Barna írta.

Áthangolt túlsúly

A túlsúly, a nem "tökéletes" emberi bőr szépségét mutatja be, templomi miséhez hasonlatos énekkel, amely egy áthangolódást biztosít.

Tetovált stáblista

A fákat -ahogyan az univerzum többi lényét is- fojtogatóan megbélyegezzük, kedvünkre felhasználjuk, hogy saját "személyes filmünk" bábjává tehessük őket.